Goji bær

Goji bær
(Lyciumbarbarum
) - Kinesiske Wolfberry (L. Chinense
)

Goji bær har været brugt i Kina, Tibet og Indien i mere end 6.000 år som husråd til at opbygge immunitet, beskytte leveren, forbedre synet og forbedre levetiden. Ligesom Acai bær er Goji bær rig på antioxidanter, aminosyrer, essentielle fedtsyrer og spormineraler. De indeholder en lang liste over næringsstoffer, herunder calcium, kalium, jern, zink, selen, vitamin C og beta-caroten. De er i natskygge familien, så som tomater de er høje i lutein og lycopen. Disse er carotenoider, der henholdsvis beskytter øjne og reproduktive organer.
Goji bær har en dejlig balance mellem kulhydrater, proteiner, fedt og fibre.

Anti-inflammatorisk
Blodsukker, balance
Energi, mere
Gigt (Arthritis) symptomer reduceres
Leveren beskyttes
Sukkertrang, reduceres
Synet forbedres

Ligesom Acai bær, skal det ferske Goji bær spises friskt eller frysetørres indenfor 24 timer. Da de høstes primært i Kina, har andre regioner dem ikke friske. De er også ofte behandlet med kunstgødning og pesticider, så det er vigtigt at finde økologiske Goji bær. Brug de tørrede bær, som en lækker snack eller bland dem i et morgenmadsprodukt som havregryn. De kan bruges som du ville bruge rosiner og til at lave en sød, pikant alternativ snack.
Saft eller pulver kan anvendes i smoothies, havregryn eller bagværk





Forrige side

Tilbage til Hoved Menu Tilbage til Symptom oversigt Forside
Kontakt os | Tilmeld medlemssiden | Glemt mit Password